Trei momente de slabiciune..

                                     weakness_large.jpg

Pentru ca Tag-ul intarzie sa apara,fac primul pas si pornesc in a va povesti (doar) 3 momente de slabiciune.Cele mai recente.Nu cred ca vreti sa cititi cum la 6 ani,in somn,am udat pa..

1.Slabiciunea fata de bani.Nu exista un moment anume.Se intampla aprox cam o data la o saptamana si se regaseste in relatia mea cu tata.Se ajunge la plans intentionat,suspine,atitudine dominatoare .. Hai sa-i zicem santaj emotional,desi pentru mine este tot o dovada de slabiciune.. din partea MEA fata de bani si a puterii lor.Sunt materialista,domne!N-am negat niciodata.Tu nu esti ?

2.De curand mi-am calcat pe inima,pe orgoliu,dand inapoi si acceptand sa vorbesc cu o persoana pe care o vroiam a fi uitata.Nu m-a impins nimeni,toti imi sustineau convingerile.. insa m-am blocat.. dorul simtit era prea mare,si-am cedat.. fiind pe jumatate constienta de complicatiile ce-aveau sa urmeze(pentru constiinta mea).Acum e ok.Mi-am regasit orlgoliul mult pierdut!

3.Aseara.La film.Desi mancasem bine la pranz,nu m-am putut abtine sa nu devorez o cutie MEDIE(!!) de popcorn.Urmarile : mustrari de constiinta,dezamagire fata de vointsa mea, nu indeajuns de puternica,insa mare bucurie ca mi-am luat NU Cola normala,ci LighT! 🙂

Propun ca Roxanica sa ne-mpartaseasca cele mai recente momente de slabiciune,acceptand ca a gresi e omeneste si ca odata cu recunoasterea vine iertarea de sine.

Advertisements

~ by Diana on May 21, 2007.

4 Responses to “Trei momente de slabiciune..”

  1. doar trei? 😛

  2. de ce scrii toate astea aici?

  3. nu ca entryul n-ar fi bun, dar poza m-a dat pe spate!!!

  4. Nici nu mi-as fi facut griji ca ai putea sa bei altceva decat Cola light!:D prietetnii stiu de ce.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: